Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да свалите холестерола – 3 лесни рецепти

холестерол

Не е нужно да се тъпчете с лекарства, просто наблегнете на тези 3 суперхрани:

  • Цитрусовите плодове, особе­но грейпфрута е уникален плод:

Те намаляват холестерола поради комби­нацията между Витамин С и бифлавоноидите (Витамин Р), които увеличават пропускливостта на капилярните съдове и предпазват артериалната система, като свалят холесте­рола и триглицеридите.

  • Подправките като чесъна са незаменими за лечение на холестерола:

Известни са качествата на чесъна – ежедневната му употреба (за предпочитане в суров вид) спомага за укрепване на сърцето и кръвоносните съ­дове, като разрежда кръвта и сваля високото кръвно на­лягане и холестерола. Вече е известно, че има много други подправки със същото действие. Според редица изследвания канелата (ми­нимум 1 г на ден), намалява кръвните липиди, тригли­церидите и холестерола. Подобни резултати дават карамфилът и куркумата.

  • Чаят предпазва сърцето:

Полифенолите, които съдържа, предпазват от клетъчно окисляване и спомагат за заздравяване на артериите. Ала за да има резултат, трябва да се пият най-малко по пет чаши дневно.

 

 

Пригответе си напитка от соево мляко, за да понижите холестерола!

 

 

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *