Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Мед, лимони и чесън срещу задух

Случва ли ви се да не можете да си поемете дъх? Да ви се “скъси” въздухът и да ви причернее?

zaduhТози симптом без съмнение е тревожен дори когато се прояви инцидентно. Ако проявите зачестят, без лекар няма да ви се размине. Медикът ще направи своето – но и вие си помогнете, за да облекчите мъчителните състояния. Ако те ви тормозят често, направете си лечебна смес от мед, лимон и чесън. Ето как:

Един килограм мед се смесва със сока на 10 лимона, съветват от helps.com.ua . Към тази смес се прибавят 10 глави изчистен и обелен чесън, който е смлян в мелничка за месо. Трите компонента се объркват добре и се насипват в буркани, които държим в хладилник една седмица. След това вземаме по две супени лъжици от продукта всеки ден в продължение на два месеца – сместа е достатъчна за толкова време.

Появата на задуха може да е неврогенна, но най-често се дължи на заболявания в горните дихателни пътища. Може обаче да е признак за заболяване на друг орган – например на сърцето. Задухът се проявява в мъчително и недостатъчно поемане на въздух, което води до промени в кръвните показатели, влошено клетъчно хранене и промени във функциите на други органи. Споменатата смес облекчава симптоматиката, но не лекува причините за задуха, за това народната медицина може да е само помощник в сериозното медикаментозно или оперативно лечение.

Най-често заболяванията, при които се проявява задух, засягат белите дробове, плеврата, гръдния кош, сърцето и по-рядко бъбреците. Случва се и при проблеми с кръвоносната система и нервите.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *