Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Плодов коктейл заменя лекарствата за сърце

Коктейл от плодови сокове може успешно да се прилага за лечение на сърдечно-съдови болести. Въздействието му е толкова изявено, че той дори може да замени някои от хапчетата.

sokРецептата за тази напитка е разработена от френски учени, информират от medikforum.ru. В началото на изследването им съставките на коктейла били изпробвани върху лабораторни животни. Готовата плодова смес след това била поверена на 80 доброволци и се оказало, че е чудесно средство за лечение на хора със сърдечни проблеми.

Учените не пазят в тайна рецептата за коктейла. 60% от него се падат на сока от грозде, а към него се добавят сок от ябълки,червени и черни боровинки, ягоди, барбадоски вишни (ацерола) и още някои плодове. Всички плодове съдържат висок процент полифеноли – вещества, които действат укрепващо и защитават сърцето и кръвоносните съдове. Освен това в състава на плодовете има антоциани – природни оцветители, които подобряват еластичността на кръвоносните съдове.

Най-осезаем ефект на плодовия коктейл е отпускането на сърдечните артерии, подобряване на кръвоснабдяването на сърцето и оптимизация на антиоксидантната защита.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *