Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето истината за домашното лечение на 5 общи заболявания!

Щом имате някакво оплакване, веднага получавате съвет от приятели и колеги какво да направите.

Прочетете тук какво е въздействето на 5 от тези съвети.

1.  „Изпийте чаша кафе за облекчаване на главоболието.“

Истината: По-добре изпийте две чаши. Проучванията показват, че 200 милиграма кофеин ще облекчи главоболието ви, включително и мигрената.

2. „Ако ви се гади, изпийте чаша джинджифилова бира.“

Истината: Оказва се, че джинджифиловата бира не помага при гадене. Но самият джинджифил може да помогне при гадене, свързано с бременност, хирургична анестезия и дори при плаване с кораб в открито море. Но не прекалявайте с джинджифила, може да раздразните стомаха си.

3.  „При инфекция на пикочните пътища, пийте много сок от червена боровинка.“

Истината: Пиенето на сок от червени боровинки може да помогне за предотвратяване на инфекции на пикочните пътища, но едва ли може да ги лекува.  За лечение вземете препоръки от лекар, а в допълнение пийте и сок – той е много полезен.

4.  „Яжте много кисело мляко, ако имате гъбична инфекция.“

Истината: Няколко проучвания показват, че яденето на кисело мляко, което е със сигурност истинско (т.е. или вие сте си го подквасили, или сте сигурни, че купувате мляко с истинска закваска от магазина) може да държи здравословен баланс на бактериите и да ви пази от чести инфекции. Ако сте податливи на гъбични инфекции, всеки ден яжте поне една чаша кисело мляко с жива закваска.

5.  „Яденето на мазни риби може да помогне при артрит.“

Истината: Има интригуващи доказателства, че приемът на омега-3 мастни киселини под формата на добавки и рибено масло помагат за намаляване на изблиците на ревматоиден артрит, автоимунно заболяване, което засяга милиони хора по света. Дали яденето на риба също може да помогне, няма толкова доказателства или клинични изследвания. Но дори да не доведе до намаляване на артрита, яденето на мазна риба два пъти седмично ще помогне за здравето на сърцето ви.

 

 

Извлечете максималното от посещението си при лекаря

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *