Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Мозъчен тумор превърна млада жена в русалка

25-годишна англичанка с перспективи за реализация като счетоводител се превърна в…русалка след тежко заболяване. Причина за трансформацията й е тумор на хипофизата.

1378988523_opuhol-mozga2Мейрид Кели научила диагнозата си през 2010 година, съобщава medikforum.ru. Оттогава младата жена е претърпяла две тежки операции. Болестта я накарала да преосмисли живота си и да вземе важни решения.

Преди заболяването Мейрид прилежно ходела на лекции и се готвела да започне работа като счетоводителка. Болестта й се проявила със загуба на коса, лесна и постоянна умора, нестабилност на кръвоносната система – постоянно получавала синини и от най-малки удари. След като започнала лечението си, младата жена решила да загърби планираната кариера и да се отдаде на детската си мечта. Така се превърнала в русалка!

Плуването под вода беше единственото, което можех да правя, докато се лекувах, признава тя сега. Събрала група от приятели, с които започнали тренировки в езера и басейни. Занимавали се по 10 часа седмично и съчинили фантастичен спектакъл, с който сега правят артистични турнета и са добре приети. Коронен номер на трупата са изпълненията на самата Мейрид, която плува в костюм на русалка. Чувствам се великолепно и това ми носи радост, признава тя.

В момента лекарите уверяват, че младата жена е напълно излекувана и нищо не застрашава здравето й. Самата Мейрид Кели обаче няма намерение да променя живота си и продължава да танцува под вода в ролята на прекрасна русалка.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *