Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Стара антиракова технология лекува 99%!

Технология за лечение на рак от 30-те години на миналия век се оказва най-ефективна от всички познати методи – дава 99% оздравяване.

rakaАнгличанката Шарлот Брадшоу се разболяла от рак на кожата, когато била на 39 години, разказват от medikforum.ru. Открили й форма, известна като базалноклетъчен карцином. Медицината разполага с добър арсенал за лечение на злокачественото заболяване – лазери, светлинна терапия, кремове, облъчване, замразяване.

Шарлот обаче с изненада научила, че ще я лекуват по възможно най-старата технология – т.н микрографическа хирургия, или MOHS. Тя е наречена така по името на хирурга Фредерик Мос, който е нейният създател.
В първия етап от лечението хирургът отстранява видимата част на тумора с помощта на скалпел. Премахва и тъканите в непосредствено съседство. След това на хартия се нанася изображение на раната, като се определя точното разположение на тумора. Третата стъпка е да се изследва отстранената тъкан, като се маркират зоните й и се прави хистологично изследване на миниатюрни сегменти. Така се установява докъде са стигнали тъканните поражения. По съответствието между това зоново изследване и картата се премахват още кожни фрагменти, които имат ракови клетки. Това е и краят на процедурата, която продължава около 4 часа.

Шарлот получила подробна информация за операцията, както и това, че лечението по този начин гарантира 99% успех. Въпреки солидната си възраст, процедурата е все така успешна и печели в конкуренция с по-съвременни методики по признака надеждност. Операцията на Шарлот се счита за успешна: от нея е минала година, но в здравето й няма нищо обезпокоително.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *