Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

3 рецепти на професор Мермерски за лечение на дископатия

Професор Мермерски: Ето как може да излекувате дископатията!

Професор Мермерски пояснява, че главната причина за възникването на дископатия са травмите. Понякога се получава и заради резки движения в кръста, подхлъзване, падане върху седалището и т.н. Първият най-характерен признак на дископатията е силната болка, като обикновено се локализира в кръста. В някои случаи обаче болките се разпространяват и към седалищната област.

професор Мермерски
Професор Мермерски

Ако страдате от дископатия, може да изпробвате някоя от рецептите на известния български лечител професор Христо Мермерски. Трите рецепти, които предлагаме на вниманието ви, са включени в книгата му „Как да се лекуваме и запазим здравето си чрез хранене със здравословни храни“ (том 1).

Рецепта 1

Един средно голям картоф, 1 средно голяма глава лук (настъргана на едро ренде) и малко сол се разбъркват. Сместа се слага на памучен плат, разстила се и се поставя на кръста, стои цяла нощ. Прави се 3 дни.

Рецепта 2

Намокрят се две филии хляб със сода и оцет, слагат се на кръста и скоро дископатията отшумява.

Рецепта 3

В бебешко бурканче се слага 1 супена лъжица камфор на прах и се долива с ракия или спирт. Не се маже, а се втрива продължително на болните места и по гърба.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “3 рецепти на професор Мермерски за лечение на дископатия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *