Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

4 подръчни средства за здрави, красиви и бели зъби

Опитайте няколко достъпни и евтини варианти за избелване на зъбите

beli zabiНяма човек, който да не иска да има ослепителна усмивка. А знаете ли, че лесно може да постигнете този ефект, използвайки подръчни средства?

Сода бикарбонат

Содата е едно от най-ефикасните средства за избелване на зъбния емайл. Всяка сутрин поставяйте върху четката за зъби по малко сода, търкайте старателно, след което обилно изплакнете устата с вода. При използване на сода няма нужда от паста за зъби, тъй като прекаленото почистване може да увреди емайла.

Лимон

Киселината, която се съдържа в лимона, е чудесно средство срещу пожълтяването на зъбите. Тя намалява количеството на зъбния камък и освежава дъха. В лимона има много витамин С, който оздравява венците. Два пъти в седмицата изстискайте малко сок, натопете четката в него и търкайте зъбите като с паста. Изплакнете устата с вода.

Активен растителен въглен

Любопитен факт е, че в Индия от години използват активен растителен въглен за избелване на зъбите по естествен начин. Използвайте въглена в прахообразно състояние. Изсипете малко въглен върху четката и мийте зъбите, без да добавяте паста за зъби. Може да го смесите с малко лимонов сок. Изплакнете устата с вода. Използвайте въглен не повече от два пъти на седмица.

Хума

Можете също така да си направите домашна паста за зъби. Натопете четката си за зъби в прахообразна хума, капнете капка ароматно масло от лимон или мандарина. Четкайте зъбите, след което изплакнете устата си със студена отвара от мента.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *