Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Можете ли да получите срамни въшки от обществена тоалетна?

Срамните въшки са много по-разпространени, отколкото си мислим, но повечето хора се притесняват да говорят за това. 

С една дума – да – можете да получите срамни въшки от обществена тоалетна. Те са малки насекоми, които се хранят с човешка кръв и живеят главно в окосмената област на половите органи. Ако дълго време не се лекуват могат да се разпространят и в окосмяването под мишниците, на гърдите и на лицето. Те се разпространяват от човек на човек чрез сексуален контакт, но наистина можете да ги получите и на обществени места. В банята, сауната, басейна или обществената тоалетна, както и в нехигиенични хотели, ако ползвате чужди хавлии, спално или долно бельо – там тези гадини биха могли да живеят дълго в състояние на анабиоза и при първия удобен момент да „се заселят” на вас. Ако все пак ви се наложи да посетите такова място – не се докосвайте до седалката или капака на тоалетната чиния.

И все пак, ако ви е сполетяла тази напаст, първото нещо е да отстраните всички косми от тялото си. След това се намажете с лосион против въшки, който убива и яйцата им. Можете да ползвате и домашни алтернативи, като дебел слой масло, зехтин или олио.

За да сте сигурни, че сте отстранили всички гадини от себе си и от къщата си, трябва да изперете всички чаршафи, одеяла, бельо, кърпи и всичко, което сте ползвали. Всички други неща, които може да са влезли в контакт с въшките, включително и гребена ви трябва да се измият в много гореща вода и да се потопят в спирт в продължение най-малко на един час.

Също така помага химическото чистене и гладенето с много гореща ютия на всички дрехи, които сте носили.

 

Преборете микробите, за да останете в добро настроение!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *