ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Ето как тийнейдърите заблуждават при тестовете за наркотици!

Детето ви изглежда все по-апатично, страни от старите си приятели, държи се безобразно у дома, на всичкото отгоре краде пари

 

тийнеджър накотици

Имате ли основателни съмнения, че това не са обикновени тийнейджърски изцепки, а признаци за наркотична зависимост? Тогава може да си позволите да пристъпите един от основните принципи на възпитанието – доверието. Вместо сляпо да продължавате да вярвате на сина или дъщеря си, спешно го/я подложете на тест за наркотици.

Наличието на психоактивни вещества може да се открие чрез изследването на всевъзможни биологични материали – сълза, пот, слюнка, урина, кръв, косъм. Тестовете за дрога са два вида – за конкретно вещество, както и комбинирани за всички видове наркотици. Проблемът е, че регистрират само наличието на дрога в организма, но не дават информация колко пъти е вземана, кога точно и в какви количества. Ако се окажат положителни, незабавно се обърнете към специалист, защото само той би могъл да реши проблема на детето ви.

Най-надеждният таен тест за наркотици е чрез отрязване на кичур коса от пубера, докато спи. Може да го направите в домашни условия, като купите теста онлайн от Съединените щати. Чрез него, до 90 дни след употребата им, може да се открие наличието на 7 от най-разпространените видове наркотици. Имайте обаче предвид, че един косъм не е достатъчен. Не стават и събраните от канала на банята, нито прекалено късите, пише вестник „Всичко за семейството“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *