ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как се определя състоянието на интоксикация?

Признаците на интоксикация включват различни симптоми, които могат да се проявяват едновременно или поотделно, с различна степен на изразеност

 

интоксикация Характерни симптоми са: главоболие, болки в гърдите; отслабване на имунитета, болки в ставите, разстройства в кръвообращението, кашлица, болки в гръбнака, повишена раздразнителност, болки в гърлото, честа хрема, безсъние, ограничена подвижност в шийния отдел на гръбначния стълб, дразнене в слизестата обвивка на очите, световъртеж, чести смени в настроението, депресия, бърза уморяемост, гадене, запек, разстройство, неприятен дъх.

С какво е опасно натрупването на токсични вещества?

Ако се обърнем към вековната история на медицината, ще видим, че някога т.нар. болести-убийци са били инфекциозните заболявания – дифтерит, морбили, полиомиелит, туберкулоза, пневмония, хепатит и разновидности на сепсиса.

Днес ситуацията се е променила: сега в списъка на най-сериозните заболявания, причинители на смърт сред възрастното население, са исхемична болест на сърцето, патология на дебелото черво, рак, белодробни заболявания (тумори), жлъчнокаменна болест, затлъстяване и захарен диабет. Всички те са свързани с начина на хранене, характерен за икономиките на развитите страни. Населението употребява храни с ниско съдържание на фибри и високо съдържание на мазнини, захар и рафинирани продукти. Това води до по-бързо усвояване на храната и от там – до затлъстяване, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *