Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Защо е нужно пречистването на организма?

По последни данни на световната статистика голям процент различни заболявания са предизвикани от нарушения в храненето

пречистване организъм При оптимални условия нашият организъм поддържа баланс между процеса на постъпване на външни и вътрешни токсини и тяхното извеждане от организма. Този процес се нарича хомеостаза – състояние на подвижно равновесие. Хомеостазата се нарушава, ако в организма попадне прекалено голямо количество храна, с която стомашно-чревният тракт не е в състояние да се справи. Ако токсичните вещества се натрупват постепенно, признаците на действието им не се проявяват веднага, а водят до вяло протичащи хронични разстройства. Съществена роля играят и психологическите фактори – негативните емоции, неприятните събития също потискат биохимичните и физиологичните процеси.

Изчистването, или детоксикацията, води не само до нормализиране на функциите на всички системи в организма, но и до подмладяване – потискат се процесите на стареене, дегенерация. Но е важно да се помни, че физическата детоксикация не е достатъчна – не по-малко значение има и „детоксикацията на психиката“. Човек трябва да се научи да се избавя от неприятните мисли,страха, неприязънта и подозрителността и да ги заменя с положителни емоции, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *