Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да махнем тлъстините от талията БЕЗ ОПЕРАЦИЯ?

Гънките и възглавничките около талията, по корема и ханша могат да се премахнат и без операция.

mastniНовата процедура Vanquish върши тази работа, като унищожава мастните клетки чрез радиовълни. Процедурата е безопасна и много ефективна, твърдят от medikforum.ru. Доста експерти вече оценяват Vanquish като пробив в индустрията на неинвазивните методи за борба с излишните килограми. Процедурата се практикува от началото на август в няколко американски клиники. Засега се предлагат само корекции на мастните зепа по корема и ханша. Клиничните изследвания са доказали, че чрез новия метод талията може лесно да се намали с няколко сантиметра.

Бързо, ефективно и комфортно: така експертите определят авангардния способ. Пластични хирурзи с десетилетна практика признават, че тяхната област до момента се е развивала с малки стъпки – сега обаче нещата изведнъж излизат на ново ниво.

Описанието на процедурата звучи страшничко. Върху корема на пациента се поставя панел, който започва да нагрява кожата и температурата надхвърля 100 градуса. Мастната тъкан буквално се топи, като нейната локална температура може да достигне до 120 градуса. В първите дни след сеансите е възможно да се получат зачервявания и отоци и на пациентите се препоръчва да пият повече течности. Умъртвените мастни клетки се изхвърлят заедно с отработените течности.

Информацията за тази новост допълва, че цената й варира от 450 до 800 долара. Чрез нея се унищожава до 60% от излишната мастна тъкан и резултатите стават видими в рамките на две седмици. Няма и дума за това – наистина ли методът е напълно безопасен? Все пак това са си 100 и повече градуса, хора!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *