Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Липосукцията е вариант да се запасим със стволови клетки

Възрастните хора имат шанс да се запасят със собствени стволови клетки, ако се подложат на липосукция!

lipoМастната тъкан съдържа повече стволови клетки от всяка друга в зрелия организъм, коментират от medikforum.ru. Така ползата от липосукцията се оказва двойна: първо – освобождавате се от мастните депа, и второ – осигурявате си банка от важен материал, който би могъл да спаси живота ви.

Използването на стволови клетки при лечението на различни болести е медицинско направление с големи перспективи. Много хора вече правят запас от клетки още при раждането на децата си. Но какво да сторят онези, които са се родили при 20-30 или повече години?
Все повече пациенти на Запад се подлагат на липосукция, като търсят описания двоен ефект. Учени от Калифорнийския университет коментират, че в мастната тъкан се съдържат ембрионални стволови клетки – а те са най-универсалните. От тях може да се отглежда тъкан на бъбрек, черен дроб, панкреас и други органи.

Науката вече отглежда някои тъкани, а с други ще се справи в най-близко бъдеще.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *