Начало / Здравословен живот / Здравословно хранене / Три храни, от които гарантирано се отслабва!

Актуални промоции в lekuva.net

Три храни, от които гарантирано се отслабва!

Редовната употреба на три недолюбвани хранителни продукта може да се окаже ключ към успешната редукция на теглото ви!

fasolПървият от тях е хрянът. Ферментите, които тези корени съдържат, подпомагат разграждането на мазнините – по същия начин, както го прави ананасът. Добавянето на хрян към месните блюда според диетолозите е най-добрият начин да се предпазите от натрупване на излишна маса след някоя шарена пържола, обясняват от medikforum.ru.

Фасулът никога не е бил смятан за изискана храна. Не всеки го харесва – и напразно! Богатите на фибри зърна създават за дълго време усещане за ситост и това предпазва лакомниците от поредната разходка до хладилника – за “дояждане”. Фасулът може да се добавя в салати, за да ги обогати. Може също да замени в гарнитурата макароните или картофеното пюре.

Кокосовото мляко от много диетолози се определя като продукт на стройния силует. В кокосовия сок има ненаситени мазнини, които подобряват обмяната на веществата в организма. Ако на закуска си направите коктейл с кокосово мляко, банан и мед, това ще ви зареди с енергия за целия ден и няма да ви натовари с излишни калории!

Оценете статията
Оценка 4 от 1 гласували
loading...

Актуални промоции в lekuva.net

Избрано за теб


Отговори

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

*