ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Три храни, от които гарантирано се отслабва!

Редовната употреба на три недолюбвани хранителни продукта може да се окаже ключ към успешната редукция на теглото ви!

fasolПървият от тях е хрянът. Ферментите, които тези корени съдържат, подпомагат разграждането на мазнините – по същия начин, както го прави ананасът. Добавянето на хрян към месните блюда според диетолозите е най-добрият начин да се предпазите от натрупване на излишна маса след някоя шарена пържола, обясняват от medikforum.ru.

Фасулът никога не е бил смятан за изискана храна. Не всеки го харесва – и напразно! Богатите на фибри зърна създават за дълго време усещане за ситост и това предпазва лакомниците от поредната разходка до хладилника – за “дояждане”. Фасулът може да се добавя в салати, за да ги обогати. Може също да замени в гарнитурата макароните или картофеното пюре.

Кокосовото мляко от много диетолози се определя като продукт на стройния силует. В кокосовия сок има ненаситени мазнини, които подобряват обмяната на веществата в организма. Ако на закуска си направите коктейл с кокосово мляко, банан и мед, това ще ви зареди с енергия за целия ден и няма да ви натовари с излишни калории!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *