Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Най-здравословната диета – скандинавската!

Режимът на скандинавците е най-полезен

skandinavska dietaВ продължение на дълги години се смяташе, че средиземноморската диета е най-здравословната. Причината е, че включва пресни зеленчуци и зехтин. Истината обаче е друга: според най-новите изследвания най-полезната диета е скандинавската.

Ново изследване сочи, че хората, живеещи в скандинавските страни, се хранят най-здравословно. В техните хладилници има плодове, риба и месо в изобилие.

Диетолози твърдят, че хранителните навици на скандинавците ги предпазват от трупане на излишни килограми и сърдечно-съдови заболявания.

За да сравнят средиземноморската и скандинавската диета, учените изследвали 166 души от северните страни. Те били разделени на две групи и били помолени да консумират еднакъв брой калории. Едните обаче били подложени на средиземноморски режим, а другите – на скандинавски.

Резултатите са категорични: скандинавската диета помага за намаляване на лошия холестерол и за подобряване на нивата на добрия холестерол в кръвта.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *