ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Киселото мляко разочарова медицината!

Когато стане дума за здравословна храна, за лечение на стомашно-чревния тракт, за възстановяване на собствената микрофлора – за какво се сещате?

jogurtЗа киселото мляко! За йогурта! Цял свят вярва в целебните качества на този млечно-кисел продукт. Само някакви учени от университета в Сейнт Луис не вярват. Според тях е време медицината да каже истината: а именно – че само с кисело мляко не можеш да се излекуваш!

Въпросните учени привлекли за проучванията си няколко двойки близнаци, описват от medikforum.ru. Един човек от всяка двойка трябвало да яде редовно йогурт, след което били сравнени профилите на микрофлората им по двойки. Известно е, че близнаците живеят в синхрон и за организма на единия може да се съди по този на другия. Идеята е да се види каква разлика се получава след консумацията на кисело мляко.
Какво очаквате?

Оказало се, че продуктът не оказва практически почти никакво влияние на микрофлората. Бактериите, които проникват в тракта чрез млякото, на практика са твърде малко – собствените у всеки човек са трилиони!
Никой не отрича ролята на тази класическа храна при редовна консумация. Но да си въобразявате, че нещо ще промените с една или дори с десет кофички – това е просто наивно.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Киселото мляко разочарова медицината!

  1. Веско Италия каза:

    да …ама ОНОВА ( там в Щатите …или където и да е ) кисело мляко …НЕ Е КАТО БЪЛГАРСКОТО !!! кой знае с каква „боза“ са закърмвали горкото дете 🙂
    всъщност то и в БГ отдавна не е като от онова време, но може да се намери (направи )…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *