Тибетска рецепта прочиства кръвта и защитава от рак!

За тази уникална тибетска рецепта са ви необходими само лимони и лук и вие ще имате надеждна защита от рак, мозъчен удар, инфаркт и ще засилите имунната си система

 luk i limoniУникален тибетски еликсир, в чийто състав влизат само лимони и лук, прочиства кръвта и защитава от различни видове рак. Лечебният микс предпазва от мозъчен удар, инфаркт и засилва имунната система.

Необходими продукти:
300 грама лук
1 кг лимони

Начин на приготвяне:
Лукът се нарязва на ситно, а лимоните – на малки кубчета. Двете съставки се слагат в литър и половина кипяща вода и се оставят под капак за около 15 минути.

Еликсирът се пие на гладен стомах всяка сутрин в продължение на 25 дни. След този период се прави 10-дневна почивка и отново се повтаря. Хубаво е по време на прочистващата диета да наблегнете на здравословните храни и да избягвате тежките такива.

Съременната медицина вече е доказала, че лукът и лимоните защитават от много видове рак и засилват имунната система. Освен това действат добре срещу стрес, помагат при камъни в бъбреците и остеоартрит.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 3 до “Тибетска рецепта прочиства кръвта и защитава от рак!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *