Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

От храносмилането зависи успешното лечение на рака

Състоянието на храносмилателната система определя до голяма степен дали лечението на един раково болен пациент ще е успешно.

himioterapiya2Колкото по-добро е състоянието на храносмилането – толкова по-сериозна химиотерапия може да понесе един човек. Стабилните дози препарати могат по-скоро да приближат леталния изход, ако въпросната система е проблемна. Изследователи от университета в Мичиган доказват експериментално, че поддържането на храносмилането в пълен ред е ключът към преживяване при злокачествено заболяване.

Групата дори е открила молекулите, които могат да стабилизират храносмилането в подобни случаи.
Храносмилателната система използва специални молекули за стимулация на стволовите клетки, които бързо възстановяват нанесените на тъкани и органи поражения. При храносмилане в идеално състояние човек може да победи дори занемарения рак, който е направил метастази по цялото тяло, описват от medikforum.ru.

Това все пак са само предварителни изводи от изследванията, проведени с мишки. Учените считат, че в бъдеще получените данни могат да се приложат при лечението на раково болни пациенти в запуснато състояние. Хората ще имат шанс да преживеят, ако започнат да се грижат за храносмилателната си система.
Главният проблем на химиотерапията не е в нейната неудачност – тя е способна да унищожи злокачествените клетки. Но по същество химиотерапията убива пациентите с токсини, преди да успее да ги излекува от рака. Откритието на учените е в специален вид молекули, способни да възстановят повредите в храносмилателната система. “Поправена”, тя ще е в състояние да влияе оздравяващо на цялото тяло след въздействието на химиотерапията и облъчването.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *