3 изненадващи начина за по-тънка снага

Обичате ли да ходите по магазините? Ако отговорът ви е не, ще трябва да преразгледате отношението си към шопинга

тънка талияЗащото ако го организирате правилно, той може да се превърне в ефективен фитнес. Специалисти от американска промоционална компания изчислили с експеримент, че средно за една година жените изминават 300 километра, ходейки от магазин в магазин. И така изгаряли цели 14 хил. калории. Това в САЩ, където не слизат от колите си. Представете си каква ще е ползата за фигурата ви у нас. Опитайте новия фитнес план: шопинг 2 пъти в седмицата по 2 часа. За да е пълноценна тренировката, ходете с бързо темпо, протягайте се към най-високите рафтове в магазина. А в ролята на тежести използвайте торбите с покупки.

Заниманията с йога не само правят фигурата по-красива и ни помагат в борбата със стреса, но и повишават интереса ни към работата. Според изследване, проведено от Университета по психология в Пекин, при хората, които правят асани, удоволствие от работата се повишило от 6 до 73 процента. И това само за 3 седмици.

Витамин С действително може да ви защити от простуди, но само ако тренирате редовно, убедени са учени от Университета в Хелзинки. Те провели изследване с 11 хил. човека, сред които имало ученици, маратонци, плувци и войници. При хората, които редовно отделяли време за физически занимания, рискът от простуди намалял с 50 процента, а когато се разболели, приемали вит. С и оздравели 2 пъти по-бързо, пише вестник „Всичко за семейството“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *