ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Кайсиите са №1 сред костилковите плодове!

Кайсията е №1 по полезните си качества сред костилковите плодове. Този вкусен и ароматен плод едновременно с това носи в себе си истинска аптека!

Внимание! Хората, които имат гастрит или язва, а също и диабетиците, трябва да са много внимателни, когато похапват кайсии.

кайсии
Полезният плод!

В състава на този плод влизат сребро, желязо, минерални соли, инсулин и букет от витамини – А, В и С. Освен това няколко киселини – лимонова, салицилова, винена и ябълкова, информират от medikforum.ru. Начинът, по който са композирани всички тези важни съставки, прави плодовете изключително полезни. Паралелни изследвания на диетолози стигат в последно време до едни и същи резултати – силният позитивен ефект на плодовия състав се усеща веднага от сърдечно-съдовата и храносмилателната система.

Има сериозни причини да се смята, че кайсиите стабилизират защитните сили на организма срещу злокачествени изменения в белите дробове, стомаха, хранопровода и пикочния мехур. Антираковото въздействие на кайсиите според науката се дължи на високото съдържание на каротин.

Колкото до кайсиевите костилки – може да чуете, че те имат токсично съдържание и не трябва да се ядат. В твърдението има малка доза истина: действително са налице следи от токсини, но те са в малки количества и при изпичане ядките стават безвредни. С количествата им все пак не трябва да се прекалява.

витамин B17 Leat
Новият B17 Комплекс Форте съдържа екстракт от кайсиеви ядки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *