Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Можем ли да отслабваме дори и когато похапваме?

Hoodia Gordonil е кактус, който се развива в продължение на хиляди години в пустинята Калахари, Южна Африка

Hoodia Gordonil

Той е използван отдавна от местните люде като естествен, потискащ апетита продукт по време на дългите им ловни пътувания. Неслучайно има хранителна добавка зелен чай и худия, който регулира апетита и засилва метаболизма.

Корейският бор намалява усещането за глад и гарантира засищане с по-малки порции храна и прием на по-малко калории. Така че решите ли да слабеете, търсете продукти с корейски бор.

Акай бери е вид боровинка, която ускорява метаболизма, намалява апетита и потиска чувството за глад. Този плод по естествен начин стимулира организма да гори мазнините. Освен за отслабване тези боровинки влияят благоприятно на либидото и стимулират отделянето на токсини от организма.

За залъгване на глада идват на помощ морковите. Най-добре ги нарежете на пръчици и ги потопете в чаша със сок от лимон. Така хем ще хапвате дълго пръчка по пръчка и ще усетите чувство на ситост, хем очите ви ще са пълни с приятна гледка – храна и всичката е за мен. На ленти може да нарежете и чушка, ябълка или да хапнете някое зелево листо. Да не пропуснем и пръчиците целина. Ако положението е неудържимо и ви се иска сиренце, хапнете парче обезсолено или соево тофу.

Яжте кълнове (пшенични, овесени, ръжени) и други житни култури, богати на витамин В, който предотвратява отлагането на мазнини във вътрешните органи и задържането на вода в организма. Кълновете черпят с енергия, засищат, а от тях не се пълнее, пише списание „За жената“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *