Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Кейт Мидълтън ражда до края на седмицата!

Кейт Мидълтън трябва да подари наследник на британския престол до края на тази седмица! Информацията е от първа ръка: неволно я е изтървала съпругата на принц Чарлз, Камила Паркър-Боулз.

keit1Лейди Камила, херцогиня на Корнуол, се разбъбрила по време на благотворително посещение в провинциален детски хоспис, свидетелства medikforum.ru. Междувременно истерията около предстоящото раждане не спира да нараства, а районът около болницата St Mary’s Hospital в Лондон е буквално претъпкан с репортери и фотографи. Очаква се Кейт Мидълтън да роди именно в тази болница, където са проплакали за първи път и принцонете Уилям и Хари.

Камила се разговорила по време на визитата си с 13-годишен пациент на хосписа, страдащ от спинална мускулна дистрофия. И ето какво е споделила жената на Чарлз с момчето: ”Всички ние в последно време седим до телефона и чакаме. Надяваме се, че до края на седмицата Кейт вече ще си бъде вкъщи”. Няколко часа по-късно от двореца са потвърдили, че раждането се очаква до края на седмицата.

След като гостува на родителите си през уикенда, Кейт вече се е прибрала в двореца Кенсингтън. Принц Уилям е с нея, след като получи няколко дни отпуск, полагащ се при такива случаи. Дворецът, където ще е постоянната резиденция на младото семейство, е в близост до болницата St Mary’s Hospital.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *