Кейт Мидълтън ражда до края на седмицата!

Кейт Мидълтън трябва да подари наследник на британския престол до края на тази седмица! Информацията е от първа ръка: неволно я е изтървала съпругата на принц Чарлз, Камила Паркър-Боулз.

keit1Лейди Камила, херцогиня на Корнуол, се разбъбрила по време на благотворително посещение в провинциален детски хоспис, свидетелства medikforum.ru. Междувременно истерията около предстоящото раждане не спира да нараства, а районът около болницата St Mary’s Hospital в Лондон е буквално претъпкан с репортери и фотографи. Очаква се Кейт Мидълтън да роди именно в тази болница, където са проплакали за първи път и принцонете Уилям и Хари.

Камила се разговорила по време на визитата си с 13-годишен пациент на хосписа, страдащ от спинална мускулна дистрофия. И ето какво е споделила жената на Чарлз с момчето: ”Всички ние в последно време седим до телефона и чакаме. Надяваме се, че до края на седмицата Кейт вече ще си бъде вкъщи”. Няколко часа по-късно от двореца са потвърдили, че раждането се очаква до края на седмицата.

След като гостува на родителите си през уикенда, Кейт вече се е прибрала в двореца Кенсингтън. Принц Уилям е с нея, след като получи няколко дни отпуск, полагащ се при такива случаи. Дворецът, където ще е постоянната резиденция на младото семейство, е в близост до болницата St Mary’s Hospital.

Оценете статията
Оценка 0 от 0 гласували

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.