Отслабване с … виагра

Който иска да отслабне приятно – да заложи на виаграта. Не е шега!

viagraНемски учени твърдят, че откритият от тях вариант за редукция на теглото ще помогне на много хора не само да смъкнат излишните килограми, но и да върнат страстта в спалнята си!

Професор Александър Пфайфер от университета в Бон твърди, че разкриването на нови качества у познати лекарства не се случва за първи път. Това позволява на науката по-спокойно да работи върху създаването на уникални медикаменти, защото се решават етапни проблеми на здравеопазването и грижата за живота, отбелязват от zdorovieinfo.ru. Професор Пфайфер и колегите му установили, че покрай основните си функции виаграта трансформира белите мазнини в кафяви. Белите мазнини обикновено се складират в депа и са запас, а кафявите бързо се преобразуват в енергия. Те изгарят и хората топят килограми. Този процес немските учени изследвали пунктуално и установили, че мастната трансформация започва няколко дни след като започне приемът на виагра.

Пфайфер доказва теорията си чрез лабораторни опити с мишки, но в момента се събира група от доброволци за обстойно изследване на същите процеси при хората. Очевидно не е далеч времето, когато виаграта ще влезе в списъка на ефективните средства срещу наднормените килограми. Пфайфер обещава бързи обобщения и препоръчва дотогава лекарството да се използва по първоначалното му предназначение!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *