Лечебната сила на пустинята

Сухото време е добро с това, че внася в живота на човека организираност и концентрация

пустиня

Под неговото ръководство мислите се подреждат логически, а прекалено бурните пориви утихват. Човекът, черпещ сили от сухото време, е непреклонен, принципите му са неизменни, сложно е да бъде отклонен от избрания път. А на неговата увереност всеки може да завиди.

Нямате търпение също да станете твърди като скала? Дистанцирайте се от всички грижи, забравете за всичко на света, затворете очи и си представете безкрайна пустиня, която никога не е виждала дъжд. Земята е изсъхнала и напукана. Всичко живо се е скрило от палещото слънце. Останали сте само вие. Не се притеснявайте, помолете пустинята да сподели с вас своята сила и издръжливост. Първо ще усетите силна вълна – не се плашете, тя ще започне да изважда от вас всичко, което й се противи. След това ще усетите неприятна тежест. Накрая ще дойде стремителният прилив на сили. От този момент пробивната сила на вашия характер няма да познава граници, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *