Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Тити Папазов: Поддържам се здрав, редовно спортувам

– „Човек се сеща за нетрадиционната медицина, когато вече има проблеми“

 

titi papazov zdraveБаскетболният треньор Тити Папазов признава, че не води здравословен живот, но твърди, че се поддържа здрав, като спортува редовно. Не пие, не пуши и редовно играе футбол с приятели.

„Да се храниш правилно, да си лягаш навреме, неща, които трудно могат да станат при моето ежедневие. Всички ядем, общо взето, на крак, лягаме си късно, ставаме рано и това влиза в рамките на разбирането ми за здравословен живот. Инерцията ни води. Иначе не пия и не пуша, така че от тази гледна точка компенсирам. Покрай работата ми на треньор, съм свързан със спорта. Лично аз спортувам два пъти в седмицата – в събота и неделя играя футбол с приятели. Не съм сигурен, че живея най-здравословния начин на живот, както е по книгите, но общо взето се чувствам нормално“, споделя в интервю за в. „Доктор“ той.

Досега Папазов не е използвал билки, иглотерапия и др. методи на нетрадиционната медицина. „Не че им нямам доверие, а защото не ми се е налагало да ги ползвам. За съжаление, човек се сеща за тези неща, когато вече има проблеми“.

Запитан дали му е останала някоя травма от времето, когато е играл баскетбол, треньорът отговаря: „Имах тежка трамва – скъсани връзки на коляното. Тогава д-р Шойлев ме оперира, но само менискуса. Получи се усложнение след 12 години, тъй като връзките бяха скъсани, изкриви се ставата, наруши се сходимостта между подбедрицата и бедрената кост. Затова се наложи втора операция. Доверих се на д-р Тони Георгиев. Два месеца след операцията ходих с шина на крака и даже ръководех мачове, но сега съм добре.“

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *