Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Тайните на доброто здраве се крият в собствения ни дом!

Хората открай време използват за лечение нещата, които са им подръка: растения, лечебни соли или широко разпространени храни.

Вярата в магическите сили на някои билки често се е обуславяла от формата на корените или листата им, а какво е действителното им приложение като лекарствени средства, впоследствие са показали научните наблюдения. Защото има съставки, които са напълно безопасни при външна употреба, но при вътрешна може да се окажат фатални. Не бива да забравяте, че някои домашни лекарства и билки съдържат изключително мощни съставки и това, че са натурални продукти, съвсем не означава, че са безобидни.

Почти всяко семейство си има няколко любими домашни рецепти, които се предават от поколение на поколение и чийто произход се губи далече в миналото. Коя ли е първата баба, поднесла чай от пиперлива мента на своето болно внуче? На кой ли пастир за пръв път му е хрумнало да натърка с лапад опареното от коприва? Кой ли пръв е открил благотворния ефект на пилешката супа при грип и простуда?

Като се замислим колко често посягаме към подобни средства, за да се избавим от болка или неразположение, осъзнаваме, че макар да не можем да благодарим на хората, които са ги открили, ежедневно прилагаме безценните съвети, завещани от тях.

Толкова е приятно да наблюдаваш как изгореното място, обработено с гел от алое вера, заздравява като по чудо! Или как инхалацията с лавандула разсейва чувството на тревога! Лекарите и в наши дни предписват подобни домашни лечебни средства – не от носталгия, а защото са ефективни.

Прегледайте подробно нашия сайт и ще намерите съвет за всяка болежка.

 

Царственият „Дон Домат”!

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *