ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Д-р Румен Стоилов: Болестта идва, за да ни покаже къде грешим

„Нека се храним с повече плодове, зеленчуци и ядки“, призовава лекарят

 

rumen stoilov1Доктор Румен Стоилов е рядка птица сред лекарското съсловие. Неговият поглед към всеки пациент е широкоспектърен. Работи като кардиолог в пловдивската болница „Св. Мина“ и смята, че е намерил своето място в кардиологията.

Д-р Стоилов е убеден, че всяка болест идва, за да ни покаже къде грешим. По думите му съвременната медицина не гледа на човека като цялост, като съвкупност от емоционални проблеми и преживявания, предизвикали болестта. Той е убеден, че тялото боледува заради дисбаланс в организма, заради психически и емоционални наранявания. Именно емоционалните травми са в основата на сърдечно-съдовите заболявания.

„Болестта идва, за да ни накара да се замислим и да разберем къде грешим в мисленето и в живота си“, казва специалистът в интервю за в. ‚Доктор“.

Стоилов смята, че човек може да събуди оздравителната си система с правилно хранене, много вода, медитация и постоянни грижи за тялото и душата. Той съветва да се намали приемът на обработени храни, в които има всякакви консерванти, оцветители и вредни за организма добавки. „Нека да се храним с повече плодове, зеленчуци и ядки“, призовава той.

Кардиологът е категоричен, че всяка клетка има разумност и може да бъде управлявана с мисъл и намерение. Казва, че постоянно трябва да общуваме с клетките си. Болният човек трябва да моли клетките си да му помогнат с възникналия проблем. Той обаче констатира, че е най-трудно да променим начина си на мислене и да разширим светогледа си.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *