Дайте енергия на организма си преди пролетната умора да го е обезсилила – продължение

Времето може да е топло, но грипните вируси и настинките дебнат

естествено раждане

Витамин С

Колкото и банално да ви звучи, не пренебрегвайте този витамин. Той има невероятната възможност да стимулира почти всички органи в тялото ни и освен това подпомага усвояването на желязото, което унищожава бактериите и вирусите в организма ни. Винаги се препоръчва да го приемате в естествен вид от портокали, киви, зеле… А ако все пак решите да заложите на хапчетата, винаги го комбинирайте с други витамини. Най-добрият избор са мултивитаминните добавки, които съдържат също и витамин Е и В.

Етерични масла

Освен приятни те са и много ефикасни, особено за справяне с неразположенията при смяна на сезоните. Посрещнете подобаващо пролетта, като прочистите дома си. Започнете с най-важното – въздуха. Използвайте за пръскане разтвори на етерични масла, които действат антибактериално като евкалипт, мащерка, лавандула, розмарин.

Акупунктура

Чрез стимулиране на определени точки по тялото се благоприятства циркулацията на виталната енергия. Така че тези сеанси не са лукс, а необходимост при смяна на сезоните. Задължителни са за хора, които са предразположени към дихателни инфекции, преумора и депресии. Смята се, че два-три сеанса са достатъчни, за да посрещнете топлото време в идеална форма, пише списание „За жената“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *