Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Дайте енергия на организма си преди пролетната умора да го е обезсилила

Не спирайте изведнъж грижата за вашата имунна система

Пчелни продукти
мед

Те са най-добрият помощник в усилване на организма. И макар че повечето хора залагат само на меда, който наистина е силно антибактериално средство, е най-добре да го комбинирате с други пчелни продукти. Не спирайте клеевата тинктура. Ако сте пили през зимата, не я спирайте в началото на пролетта изведнъж. Продължете поне още месец – 15 капки, разтворени във вода всеки ден по два пъти са известна гаранция, че няма да посрещнете топлите дни с кашлица и хрема.

Пчелното млечице също е доказано като усилващо силите на организма. Освен това то подобрява обмяната на веществата, кръвообразуването, стимулира функциите на жлезите с вътрешна секреция и повишава апетита, като по този начин прави организма ни много по-силен за преходния период.

Не забравяйте и пчелния прашец. Благодарение на съдържащите се в него витамини, аминокиселини и микроелементи като цинк, селен и магнезий, пчелният прашец действа тонизиращо на организма. Идеален е в борбата с психическата и физическата преумора.

Микроелементи

Подсилват организма и подпомагат да се чувстваме изпълнени с енергия. Заложете на изпитани комбинации като например цинк + селен, която намалява възможността да станем жертви на пролетни простуди. Изследванията показват, че хората с дефицит на цинк са по-податливи на инфекции. Не пренебрегвайте и доказани съставки като сярата, която подсилва дихателните пътища и унищожава микробите, или микроелемента мед, активиращ метаболизма и действащ антибактериално.

Пробиотици

Подобрят чревната флора и ни правят по-устойчиви на вирусите. Изследванията доказват, че приемани всекидневно, намаляват риска най-вече от коварните пролетни стомашно-чревни инфекции. Може да се намерят различни разновидности хранителни добавки с пробиотици, както и комбинации от мултивитамини и пробиотици, които са идеални за този период.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *