Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Още съвети при импотентност – част 2

Ако неспособността да получите ерекция продължава над 2 месеца или състоянието често се повтаря, трябва да се консултирате с лекар.

Може би той ще ви предпише виагра или друг препарат с подобно действие и ще ви обясни какви са ползите и какви – нежеланите странични ефекти. Възможно е също лекуващият лекар да установи, че причината за проблема е в някое от лекарствата, които приемате, или че е свързана със заболяване като захарен диабет или нарушение в кръвообращението.

Откажете тютюнопушенето и алкохола. Ако употребявате тютюн под каквато и да било форма, отървете се от този навик. Никотинът предизвиква стесняване на кръвоносните съдове, което нарушава кръвообращението. С други думи – до пениса ви достига по-малко кръв. Алкохолът може да ви помогне да се отпуснете, за да разпалите страстите, но ще ви попречи да доведете нещата докрай. Пушенето на марихуана също има пагубно въздействие върху еректилната способност, както и употребата на други ободряващи наркотици, като амфетамини и кокаин.

Внесете разнообразие в интимните си преживявания. Може би точно отегчението от монотонното ежедневие понижава еректилната ви способност. Опитвайте нови пози или правете любов на непривични места.

Не подценявайте сутрешния секс. По това време от денонощието нивото на тестостерона е най-високо и е твърде възможно да имате повече желание за секс. Освен това сутрин не сте така изтощен, както след края на работния ден.

Няколко пъти седмично отделяйте по 30 минути за аеробни упражнения, например бягане, плуване, тенис или разходка. Така не само ще поддържате оптимално телесно тегло, но и ще подобрите кръвообращението в цялото тяло (включително в съдовете, кръвоснабдяващи пениса). Освен това заниманията със спорт понижават нивото на хормоните на стреса.

Оставете нещата да следват естествения си ход. Прекаленото фокусиране върху проблема само ще влоши нещата. За известно време насочете вниманието си другаде – като например към любимото си хоби или към децата.

(прочетете всичките 4 части по темата „Импотентност“)

 

САМО ЗА МЪЖЕ – съвети при безплодие

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *