ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Внимавайте какво бельо си купувате!

Неудобното бельо може да съсипе здравето ви

belioВ днешно време се продава всякакъв вид бельо. Голям процент от хората обикновено държат то да е красиво и пренебрегват факта, че не всичко, което стои добре, е удобно. Предлагаме ви да се запознаете с няколко факта, които ще ви помогнат да запазите здравето си.

Синтетичното бельо предизвиква гинекологични проблеми

Освен че предизвиква раздразнение на кожата, синтетичното бельо понякога става причина за някои гинекологични проблеми, в това число дисбактериоза, гарднерелоза, кандидоза.

Прашките провокират цистит

Редица изследвания сочат, че жените, които предпочитат да носят прашки, често страдат от възпаления на пикочния мехур. Този вид бельо се врязва в лигавицата и я трамвимира, което от своя страна провокира цистит.

Тясното бельо води до безплодие

Дами, не носете бельо, което ви е тясно! То предизвиква застой на кръвта в малкия таз, което пък води до възпаление на матката и яйчниците. Тясното бельо дори може да причини безплодие.

Изберете бельо с памучна подложка

Добрите фирми предлагат на своите клиенти бельо с памучна подложка, в която присъства микрофибър или еластични нишки. Подложката осигурява нужния комфорт.

„Не“ на пайетите и бродериите

Специалистите обясняват, че дантелите, пайетите и бродериите дразнят кожата. Това влияе на психологическото състояние на жената и тя изпитва дискомфорт, разсеяна е, на моменти дори е раздразнителна. Когато сте на работа, по-добре носете спортен тип бельо. Не е нужно да се откажете от любимите си дантелени бикини, по-добре обаче ги оставете за по-специални случаи.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *