Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

5 симптома, които не трябва да пренебрегвате

Слушайте тялото си

 

kosopadНеособено добре изглеждащите нокти, голямото количество косми, паднали по възглавницата, напуканите устни, тъмните петна по кожата са не само сигнал за напредването на възрастта. Понякога това са симптоми, които сигнализират за сериозни здравословни проблеми и не бива да се пренебрегват.

Нокти

Промените в ноктите обикновено показват наличието на редица заболявания: псориазис, хронично заболяване на кожата, псориатичен артрит. Пациентите, които се оплакват от дупки по ноктите, най-често страдат от синдрома на Райтер.

Косопад

Косопадът е признак на понижена или повишена функция на щитовидната жлеза. За да проверите дали страдате от такъв проблем, можете да си направите най-обикновен кръвен тест.

Напукани устни

Сухотата на устните може да е симптом на алергия или инфекция. Напукванията в ъгълчетата може да сигнализират за синдрома на Сьогрен, който представлява разстройство на имунната система.

Лош дъх

Лошият дъх може да показва много лоши неща за кондицията на сърцето и костите. Изследване показва, че при хората, които си мият зъбите по-малко от 2 пъти дневно, рискът от сърдечни заболявания нараства с около 70%.

Тъмни петна по кожата

Тъмните петна по кожата може да сигнализират за диабет, затлъстяване и дори рак. За да сте спокойни, послушайте тялото си и се консултирайте с вашия лекар.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *