Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Излекувайте дископатията с мед и жълтък

Разбъркват се много добре 3 с. л. сол, 3 с. л. мед и 3 сурови жълтъка. Преди лягане с сместа се намазват ходилата, кръката се пъхват в найлонови пликчета, завиват се с хартия и се обуват чорапи. На сутринта краката се измиват. Да се направи 5-6 пъти през вечер.

Да се счукат 3-4 глави чесън и да се разбъркат с 3-4 супени лъжици пепел от лозови пръчки и 2 равни супени лъжици свинска мас. Болното място се намазва с свинска мас, сместа се слага в марля и се налага. Отгоре се слага парче найлон, да покрие лапата и се завива с вълнен шал. Да не се държи повече от 2 часа.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Излекувайте дископатията с мед и жълтък

  1. melisssa каза:

    ste opitam mislq ce ste mi pomogne imam strasno mnogo bolki vav leviq krak ot osem meseca niqmam edin den bez bolki pisna mi nemoga da si virsa rabotata hodih na lekari biha mi injeksii no nisto ne mi pomogna mnogo sam obirkana kakvo da pravq ste opitam tazi recepta dano mi pomognem

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *