Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Чай от лайка – за профилактика срещу рака

Чаят от лайка е в състояние да се бори с рака, защото съдържащите се в него вещества потискат разрушителната сила на злокачествените клетки.

Силата на тази билка е забележителна, твърдят от medikforum.ru. Цитирани са учени от Университета в Охайо-САЩ, където в момента се извършват мащабни изследвания на познатата билка. Чаша чай всеки ден е отлично профилактично средство срещу мутации и злокачествени изменения в клетките.

camomileteasmallЛайковият чай съдържа веществото апигенин, което стопира способността на раковите клетки да се размножанат неконтролирано и да унищожават здравите клетки. Апигенинът според учените не позволява на раковите клетки да живеят по-продължително от нормалните. Освен това те стават по-чувствителни към редица въздействия от рода на медикаментите, препоръчани от лекаря.

Могъщ източник на апигенина са чаят от лайка,магданозът и целината. Веществото е налично и в много от сушените плодове. Как действа апигенинът? Той поправя аномалиите в рибонуклеиновата киселина – молекулите с генетичен код, отговорен за 80% от случаите на рак. Така раковите клетки се връщат към нормалните си параметри на живот, т.е. смъртта им е част от редовния клетъчен цикъл. Апигенинът не позволява на злокачествените клетки да се измъкнат от този цикъл.

Самостоятелно изследване в подобна посока дори доказва, че вариантът действа ефективно при рак на гърдата.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *