Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето кои са най-опасните видове алкохол!

Алкохолът може да навреди непоправимо на организма, ако видът му не е правилно избран. Подходящите напитки са различни за жените и за мъжете!

alkoholЖените могат безопасно да посягат само към един-два вида алкохол, коментират от medikforum.ru. За мъжете изборът е в зоната на 40-градусовите питиета. Пет са спиртните напитки с най-сериозни поражения върху човешкото здраве – естествено, ако се прекалява системно с количествата. Но дори и в малки количества те водят до различни негативни промени. Изборът на “своя” напитка е индивидуален – както впрочем и на допустимата доза.
“Лошите” напитки са бирата, леките вина, коктейлите, ликьорите и шампанското. Но тези същите са и най-предпочитаните!

Бирата е коварна: лека и вкусна, тя сваля бариерите за количествата – не е трудно мярката да се прескочи и да се стигне до алкохолизъм. Шампанското поврежда чревния тракт и черния дроб, отразява се на психиката. В ликьорите има твърде много калории и захар. Неразумно изпитото вино разваля баланса на кръвното налягане и нарушава работата на сърцето, черния дроб и психиката.

Все пак лекарите препоръчват на жените да избират само вино или шампанско, но не повече от 1-2 чаши. Мъжете най-добре да се концентрират върху концентратите. От 40-градусовите питиета все пак не бива да се поема повече от 200 грама.
Какво излиза? Очевидно проблемът не е толкова във вида на алкохола, а в количеството му?

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *