Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Странични ефекти и рискове при различните типове противозачатъчни

Диафрагмите, цервикалните шапки, презервативите и спермицидите може да причинят подуване на вагината

антибебе

Раздразнение, алергични реакции, пропадане на влагалището, инфекция на уриналния тракт, токсичен шок са само част от „привилегиите“, с които ни сдобиват бариерните методи.

Лепенките, вагиналните пръстени и контрацептивните инжекции също не са цветя за мирисане. Кървенето между два менструални цикъла, качването на килограми, завишаване риска от инфаркт и инсулт, загубата на костна плътност и подуването на вагината са осезаемите странични ефекти от тези разновидности на хормонални методи против забременяване.

Гумените импланти, които се слагат подкожно в областта над лакътя, имат продължителност на действие от 3 до 5 години. Нередовен цикъл, кисти на яйчниците, депресия и понякога косопад са едни от най-драстичните им странични ефекти. Спиралите не предпазват от извънматочна бременност. Спазми, възпаление на таза, стерилност и възможност от пробиване на матката е цената, която трябва да платим, ако не искаме бебе „точно сега“, пише списание „За жената“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *