Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Потвърдено от науката: монодиетите работят!

Може ли храненето с един и същи продукт всеки ден, и то дълго време, да помогне за редукцията на теглото?

monodieta_0Привържениците на монодиетите са убедени, че това е точно така. С тях вече са съгласни и учените от университета “Бъфало”, а изводите от изследванията им са публикувани в списание American Journal of Clinical Nutrition. Стратегията на отслабването се свежда до това, че повторението на едно и също меню кара хората да привикнат и да изгубят интерес към тази храна, в резултат на което изяждат все по-малки порции, следователно редуцират приема на калории.

Една от горещите привърженички на монодиетите е Дженифър Анистън, припомнят от medikforum.ru. Докато продължавали снимките на сериала “Приятели” тя обядвала едно и също всеки ден, в продължение на десет години! Какво е било това “едно и също” ли? Салата…Такъв режим на хранене освен скучен е и малко вероятен. Но принципът на диетата наистина работи.

Британската диетоложка Зои Брингли-Палин потвърждава това и професионално, и с личния си опит. Самата тя от години закусвала едно и също: филийка пълнозърнест хляб, авокадо, домат и варено яйце.
В днешно време ставаш разноглед от изобилието на продукти, коментира Зои Брингли-Палин. Понякога ние забравяме, че храната все пак е само гориво за процесите в нашия организъм. Колкото по-малко блюда имате в менюто си, толкова по-малък е рискът от преяждане. Тайната на успешната диета е в отсъствието на избор!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *