Знаете ли каква е уникалната лечебна сила на пирамидите в Босна?

Какво би станало, ако работата на изобретателя Никола Тесла не е била спряна?

Босна пирамиди

Както е известно изследванията му, свързани с начините на получаване на безплатна неизчерпаема енергия, били отклонени и прекратени, тъй като не се вписвали в съществуващата в онзи момент научна картина на света и заплашвали икономическата стабилност.

Този въпрос постоянно изплува, когато стане дума за доктора по социология от Университета в Сараево – археолога любител и писател Семир Османагич. Той се занимава с изследвания на пирамидите по цял свят, но най-голямото му постижение е откриването на пирамидите в Босна, в селцето Високо. В хода на мащабно изследване било направено потресаващото откритие, че комплексът пирамиди в Босна е най-древният в света и те излъчват енергия в микровълновия диапазон на електромагнитния спектър. Съвременната наука така и не успява да обясни произхода на тази енергия.

Радиовъглеродният анализ доказал, че Босненската пирамида е най-малко на 25 000 години. След откритието на доктор Османагич, най-активните археологически разкопки в света се водят именно там – при пирамидата на Слънцето във Високо. Един от резултатите е енергетичен сноп с радиус около 4 метра и честота 28 кХц, излизащ от центъра на пирамидата. Този феномен бил зафиксиран от четирима учени, независимо един от друг. Доктор Османагич предполага, че снопът енергия е причината за строителството на пирамидата на Слънцето. Тя е била неизчерпаем източник на екологично чиста енергия за жителите на Босна. Тази теория намерила множество потвърждения, приведени в книгата „Електростанцията Гиза“ на Кристофър Дан, излязла през 1998 година, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *