ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Вибрационна вилица помага срещу затлъстяването

Френски учени изобретиха електронна вилица, която помага в борбата срещу затлъстяването и болестите на храносмилателната система.

vilkaВилицата “работи” чрез вибрации, които се предават през ръката на цялото тяло и според изобретателите подпомагат разграждането на мазнините. Абсурдният анонс е бил направен публично на Consumer Electronics Show. Уредът-чудо е създаден в Монпелие. Той е свързан с компютър, който може да контролира чрез специална програма с какво темпо се храните, дъвчете ли храната достатъчно и дали вече не е време да спрете.

Това не е анекдот, обясняват от medlinks.ru. Ако твърдението за вибрациите може да изглежда пресилено, то всичко останало е напълно реалистично. Така уникалният прибор на практика може да се превърне във ваш диетолог, който следи килограмите и здравето ви и може да ви напътства в програма за редукция на теглото.
На този етап съществува само прототип на вибрационната вилица, но създателите се готвят да я пуснат в серийно производство на цена 89 долара. Предварителните тестове дават надежди за това, че на пазара се появява още един полезен уред в помощ на отслабващите.

Създателите на вилицата вече са обявили, че това е само първият прибор от серия подобни и че предстоят още изненади. Какви точно – не се съобщава.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *