ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Премахване на разширени кожни капиляри и вени по оперативен път

разширени кожни капиляри, разширени вени, махане на вени по оперативен път

Въпреки че не представляват здравосло­вен проблем, разширените повърхност­ни кожни капиляри са неприятен козме­тичен дефект.

 

Те представляват мрежа от тънки синьо-лилави и червени капиляри, които се забелязват под повърхността на кожата (за разлика от тях разширените вени изпъкват над повърхността на кожа­та и често са болезнени). Ако се притесня­вате от своеобразната „паяжина“ от раз­ширени кръвоносни съдове по лицето или тялото си, проблемът лесно може да бъде решен чрез козметични процедури.

Склеротерапията е най-често прила­ганият метод за заличаване на разшире­ните малки венозни съдове по краката и бедрата. Извършва се, като се постави местна упойка, след което във вената се инжектира солен разтвор. Под влияние на разтвора стените на вената се възпаля­ват и съда склерозира. Обикновено не се наблюдават странични реакции, но в болшинството случаи са необходими по­вече процедури.

Лазерните процедури също дават добри резултати. Лазерният лъч, нагла­сен на определена дължина на светлин­ната вълна, затопля и разкъсва малките кръвоносни съдове, без да разрушава околните тъкани.

За да ограничите появата на нови раз­ширени венозни съдове, откажете се от навика да кръстосвате крака, избягвайте да прекарвате дълго време в седнало по­ложение и не избирайте високоинтензивни спортове като бягането.

 

ВНИМАНИЕ!

Не поверявайте лицето си в ръцете на случаен човек. Изберете хирург с добра репутация в областта, която ви ин­тересува. Попитайте личния си лекар за съ­вет относно избора на подходящ специалист.

 

Хранителна диета помага при разширени вени

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *