Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Какво е Рейки и как ни помага?

Рейки е древна система за изцеление на духа и тялото, която използва космическата енергия. Според философията на рейки човекът е посредник – енергията преминава през канали в човешкото тяло и преминава през ръцете на целителя.

Системата е преоткрита в началото на XX век от японеца д-р Микао Усуи и се прак­тикува от все повече хора по целия свят.

Традиционното рей­ки е тибетска наука за лечение и самолечение, за духовно развитие. „Рей Ки“ означава всемирна жизнена енергия – енер­гията, която е във всичко.

Хората, които практикуват рейки, са проводници на тази енергия. Тя възста­новява равновесието на системите в човешкото тяло, пречиства и пробуж­да силите в организма. За духовния баланс системата рейки се грижи със спе­циални етични принципи, които напомнят на хората божествените закони и обръщат внимание на това как се отнасяме към живота и към околните.

Тук съвсем не става дума за религия или някакви догми. В рейки става дума за духовно посвещение, което всъщност означава ритуал, в който учител предава на уче­ник знания по духовен път. Но съвсем не е задължител­но човек да бъде посветен в рейки, за да му бъде оказано целително въздействие.

Как действа?

Във всичките ни енергийни обвивки се получават емоци­онални блокажи – сякаш организмът се задръства. И енер­гията няма как да се движи нормално. Рейки позволява тези блокажи да бъдат открити и да им се въздейства. Енергията позволява човек да бъде върнат в миналото – да се потърси причината за болестта и да се получи бърз оздравителен процес.

 

 

Изгони болката за 2 минути!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *