Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Мъж живее три години с нож в гърба

Мъж от Канада е живял три години със седемсантиметрово острие от нож в гърба.

nojПарчето от нож в гърба на Били Макнили не било открито от нито един лекар, описва историята medportal.ru. Въпросните три години Макнили прекарал в затвора и непрекъснато се оплаквал от болки и дискомфорт в гърба. Всеки път, когато затворниците минавали по някаква причина на скенер, тялото на Били предизвикало съответната реакция на апаратурата, но никой не си направил труда да установи каква точно е причината за странните прояви.

Преди да влезе зад решетките, Макнили участвал в сбиване и получил пет прорезни рани в гърба. На  мъжа била оказана  медицинска помощ, раните били обработени и затворени, но мястото продължило да го боли. Медиците не го изпратили на рентген и той заживял с парчето метал в тялото. Били постоянно се тормозел от това, че на гърба му започва да расте някаква подутина. За медиците, към които се обръщал, тези усещания били субективни и били свързани с увредени нерви.

В един прекрасен ден обаче Били напипал под кожата на подутината нещо остро. Острието се опитвало да излезе от нараненото тяло! Мъжът се престрашил да опипа старата подутина и засякъл с нокът острия предмет. Веднага след това било направено всичко възможно човекът да бъде освободен от ножа. Вбесеният Макнили обаче обявил, че ще съди здравните власти.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *