Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да действаме при рани, порязвания, ожулвания и одрасквания

Взема се смолата от елха. Приготвят се в равни количества елхова смола, мед, восък, олио. Всичко се загрява на парна баня на слаб огън, разбърква се добре докато се получи хомогенна маса и се охлажда. Използва се мазане на рани, порязано, пришки, циреи и други увреждания на кожата. Прахът от суха смола се използва за обработване на рани и язви.

Вземат се листата на алое. Откъснат лист от алое, разрежете го надлъжно и изцедете върху раната прозрачния сок от средната му част. Може да направите и компрес със сок, разреден с кипнала вода в съотношение 1:10 и охладен до стайна температура.

Вземат се листата на жиловлек. Нарязаните пресни листа са чудесно средство за затваряне на рани.Разтрийте едно-две листа в дланите си, нарежете ги с нож и ги наложете върху поразения участък за 12-24 часа като ги закрепите с лейкопласт.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Как да действаме при рани, порязвания, ожулвания и одрасквания

  1. Pingback: Мъж живее три години с нож в гърба | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *