Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Още за техниката „Боуен”

Всеки може да научи техниката Боуен. Тя е позната у нас от няколко години и е призната в света като една от най-ефективните в алтернативната медицина.

Терапията е австралийска, но в България бе представена от гръка Андрю Зопас през януари, 2008 г, когато беше у нас, за да води първите курсове по Боуен терапия в София. Андрю Зопас е мигрирал от Кипър в Австралия 20-годишен през 1968-а. Животът му тръгнал добре – станал физиотерапевт, оженил се, родили му се трима синове, докато не го застигнало нещастието. Катастрофирал тежко, бил със счупена гръдна кост и тежка травма на врата. Изписали го от болницата с яка за обездви­жване и с куп обезболяващи. Отказал оперативно лечение и започнал да търси друг начин да се справи с проблема. Годината била 1986, а опи­тите да намери лек продъл­жили пет години, през които страдал от мигрена, непрекъс­нато скован врат и безсъние.

Пробвал какво ли не, но не получил изцеление. Докато не попаднал на Боеун терапия по препоръка на един приятел.

При първия сеанс си помислил, че това е поредната ала-бала. През седемте дни почивка до втория сеанс, който въобще не възнамерявал да посети, изненадващо почувствал нещо необичайно – вратът му сякаш ставал по-добре, на петия ден дори успял да го помръдне. След още три сеанса свалил яката, която бил носил цели пет годи­ни и никога повече не я сложил. Оттогава е изкарал всички нива на Боуен техниката, от­ворил е две клиники в Мелбърн, станал е оторизиран препода­вател от Австралийската ака­демия по Боеун терапия. Сега обикаля света, за да учи хора­та да се лекуват с едно нежно докосване – сякаш настройват музикален инструмент. Има последователи по цял свят.

Кой може да я ползва?

Всеки – от бебета до стари хора, спортисти, бременни, хора със специални нужди поради някакви увреждания, освен това може да се прилага и на животни. Техниката е много лека, всеки може да я научи, не е необходимо да е надарен с някакви чудодей­ни способности.

У нас вече има подготвени специалисти, изкарали 7-те нива на Боуен техниката.

 

 

4 тайни начина да се предпазите от проблеми със зрението

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *