ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Китаец не може да се лекува от гигантски тумор – виж защо!

Гигантски доброкачествен тумор измъчва китаеца Ванг Шиксиангу, но клетникът не може да се лекува. Причината е тривиална – безпаричие.

tumorБедата сполетяла Ванг през 2005 година, когато попаднал в катастрофа и получил лека черепно-мозъчна травма. Наложило се да престои известно време в болницата. Там, неизвестно по каква причина, му прилагали хормонална терапия. След като се прибрал вкъщи, Ванг забелязал, че на шията му се появява нещо като оток. Подутината започнала да расте и обхванала цялата му шия. Китаецът побързал да се консултира с медици и се разбрало, че развива доброкачествен тумор. Пациентът отказал предложената операция – нямал пари за това, а и не виждал причина да търси заем, след като нямало данни за онкологично заболяване, пише topnews.ru.
Ванг се върнал към нормалния си живот и се опитал да не обръща внимание на тумора, който продължавал да расте. Гигантският липом постепенно обхванал и част от гърдите му – освен неестетичната гледка, имало и чисто функционални неудобства и проблеми и Шиксиангу отново потърсил намесата на медицината. Забелязвайки, че болната тъкан започва да се разпространява по цялото тяло на човека, докторите обяснили, че този път операцията е наложителна. Нейната цена обаче отново не е по джоба на Ванг и на него не му остава нищо друго, освен да се надява на някакво чудо. Човекът е убеден, че бедата го е сполетяла заради хормоналната терапия. Лекарите пък са категорични, че проблемът на Ванг иде от черепната травма по време на катастрофата. Вероятно заболяването е свързано с поражения на хипоталамуса, получени при въпросната травма.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *