Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Има ново средство за лечение на еректилна дисфункция!

 

еректилна дисфункция

Това е синтетична форма на простагландин Е1, хор­мон, под чието въздействие гладката мус­кулна тъкан на пениса се отпуска, което осигурява приток на кръв и получаване на ерекция. Алпростадилът може да се инжектира директно в мускулите на пе­ниса с много тънка игла или да се въведе в уретрата с апликатор за еднократна употреба. В момента се изследва и крем на същата основа. Ерекцията настъпва до 15 минути. Лекарството не бива да се използва повече от три пъти седмично.

Другите лечебни методи включват вакуумни уреди, имплантиране на пом­пи и хирургична операция, при която се възстановяват увредените кръвоносни съдове.

 

ВНИМАНИЕ!

Над 200 медикамента могат да предизвикат проблеми с ерекцията. Основните виновници сред тях са лекарства­та за лечение на висо­ко кръвно налягане, сърдечносъдови забо­лявания, депресия, алергии и язва. Пого­ворете с лекаря си, който може да проме­ни дозата или режима на приемане.

 

 

ЛЮБОПИТНО:

За връзката между секса и инфаркта

За повечето хора, дори и тези, които са преживели инфаркт или операция за поставяне на байпас на коронарната артерия, сексът, завършващ с оргазъм, не е по-голямо физическо усилие от това да се качат стълбите без почивка. Статистиката показва, че по-малко от 1% от смъртните случаи вследствие на инфаркт настъпват по време или след секс, като повечето от тях включват изневяра или употреба на алкохол. Кардиолозите смятат, че сексът, а комбинацията от стресови фактори (изневяра) и повишено кръвно налягане (след упо­треба на алкохол) е причина за фаталното натоварване, на което е подложено сърцето. Ако наскоро сте преживели инфаркт, следвайте съветите на лекаря си. Повечето хора могат да се върнат към сек­суалния си живот след 12-13 седмици.

 

 

 

3 алтернативни начина за справяне с проблемната ерекция

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *