Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Можем ли да се разминем с пролетните простуди?

Колкото по-близо е краят на зимата, толкова по-отслабена е имунната ни система. Изтощени сме от усилието да понесем студеното време, кратките мрачни дни и дългите тъмни нощи.

nastinkaНай-лесно е да се простудим и да се разболеем през пролетта! Може ли това да ни се размине? Вероятно да – ако се грижим за баланса на имунната си система, ако не бързаме да захвърлим топлите дрехи при първата усмивка на слънцето. Ако все пак се разболеем, нека да не бързаме да се тъпчем с хапчета, препоръчва pravda.ru. Опитът на много поколения е постигнал здравословни рецепти, които помагат на организма да преодолее болестните състояния.
Многобройните респираторни заболявания и остри вирусни инфекции в далечните години назад са били наричани с едно единствено име – настинка. Днес такава диагноза не съществува, но от това същността на заболяванията не се е променила. Ако заболяването наистина ни се случи, непременно трябва да отидем на лекар: ние всъщност не знаем как се развива то и няма ли да ни сюрпризира с някоя пневмония. Първата ни грижа като пациенти още преди това обаче ще е да се погрижим за ударно укрепване на имунната система.
Ето едно изпитано народно средство, което помага в изпълнението на тази задача!
Смиламе на ситно една водна чаша орехови ядки. Настъргваме на ситно ренде един средно голям лимон с кората. Смиламе няколко листа от алое /столетник/, така че да се получи половин водна чаша кашица. Смесваме всички съставки и ги объркваме с 250 грама течен мед. Профилактично от получения продукт се приема по една чаена лъжичка два пъти на ден. При простуда помага по-силна доза: една супена лъжица 4.5 пъти на ден.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *