Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Икона на Георги Победоносец в Ямбол твори чудеса

Тази икона гони бесове и лекува душевни разстройства

2

Хиляди са свидетелствата за лечебните сили на тази икона. И до днес в Ямбол се разказват какви ли не случаи за хора, които са дошли да лекуват душите си. Ако в продължение на 40 дни ежедневно се четат молитви пред тази чудна икона, то тя ще помогне.

Истината е, че икони, които изцеляват душите има не само в Ямбол, но и в цяла България. Пример в тази насока е чудотворната икона на Света Богородица от асеновградския квартал Горни Воден. Тя се нарича „Златната ябълка“ заради чудо, случило се в края на ХVIII век.

Тази икона станала причина вярваща жена да се отърве от безплодието си. Тя закъсняла за четенето на молитвите и се разплакала. Свещеникът, като видял тъгата на жената, взел една ябълка, оставена пред иконата от поклонниците, дал й я и заръчал да си върви с вяра и да изяде ябълката. Не минало време и жената забременяла. Тя родила здраво и хубаво дете. За да благодари за този небесен подарък, тя се върнала и подарила на църквата ябълка от злато. От тогава насам много жени са минали през иконата и са помолили да се сдобият с рожба. Дали при всички се е случило онова, което се е случило и с вярващата българка преди години не е ясно. Знае се само, че оттогава никой не е дарил на църквата златна ябълка, но иконата не спира да помага на жени, който искат да заченат, без значение дали са от България или от чужбина.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *