ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Програмирайте се за успех

Винаги може да постигнете повече от онова, което вече сте постигнали! Винаги има още една алтернатива за успех!

успех
1. Изберете своя детска снимка, която наистина харесвате. Спомнете си всички хубави неща, които сте знаели, че сте способни да направите. Задайте си въпроса „Как се чувствах тогава и как мога да имам повече от това в живота си?“. Отговорът сам ще ви насочи в каква посока да търсите личното си щастие.

2. Всяка сутрин, в продължение на 3 месеца, отделяйте по 10 мин., за да записвате плановете си за деня и новите си идеи за бъдещето. Задължително пишете на ръка, защото тя свързва мозъка с хартията -именно това е целта на невролингвистичното програмиране. Ще установите, че мисълта ви постепенно се избистря и вече знаете точно към какво се стремите.

3. Гледайте филм, в който героите са щастливи. Помислете кое ги довежда до това състояние. Бихте могли съзнателно да имитирате част от действията им, за да хармонизирате собствения си личен живот.

4. Помислете за семеен проблем, за чието решаване все още на правите нищо. След това си припомнете сериозен казус, с който сте се справили. Щом веднъж сте успели, защо да не повторите? Набележете си конкретните стъпки, които трябва да предприемете, и повече не ги отлагайте.

5. Когато трябва да вземете решение, се запитайте „До по-голямо или по-малко щастие ще ме доведе това?“. Предприемайте само действия, които ви водят по-близо до крайната цел – личното щастие, пише вестник „Всичко за семейството“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *